Belgijanac Volter Klepe pobednik velikog „Ozrenskog maratona“

posted in: Stare vesti | 0
DRUGOPLASIRANI NA OZRENU IVAN JOVANOVIC PROGRESIV

Belgijski takmičar na planinskom biciklu Volter Klepe pobedio je u velikom “Ozrenskom marationu“ koji su organizovali klub Gorski iz Sokobanje i BSS a pomogli su Opština Sokobanja, Planet bajk (Beograd), DOO Adonis Sokobanja, Potemkin, Poljoprivredno gazdinstvo Kalinovica, BK Novi Sad, Šumska uprava Sokobanje (Srbijašume), Servis Hidro alfa Sokobanja, Slobodan Stevanović, Agencija Mobi, TR Platan, TR Voćar, Srednja škola “Branislav Nušić”iz Sokobanje, Teniski klub Vegas iz Sokobanje, FK Ozren iz Sokobanje, književnica Jablanka Pavlović, Izdavačka kuća i štamparija Heroes, Red Bul, Stefkom Sokobanja, Palačinkara Žabac, Dom zdravlja Sokobanja, Megafon iz Beograda, MUP Sokobanja…

Klepe je stazu od 45 km na obroncima Kalinovice, čiji je start i cilj bio u krugu Poljoprivrednog gazdinstva Kalinovica, bio brži od Ivana Jovanovića iz beogradskog Progresiva i Zorana Vujovića iz kluba “Nik bajk” iz Crne Gore. U hobi fan klasi na velikom maratonu redosled je bio Ivan Iskaov (Ciklomanija, Zrenjanin), Mladen Veljković (Gorski, Sokobanja) i Miloš Subotić (individualac, Beograd).
Nabrži na srednjem maratonu (30 km) bio je Ognjen Stanković (Orlovac Sistem FTO, Crna Trava) ispred Bisirova Nedeličeva (Bugarska) i Miloša Milića (individualac). Najuspešnija, ujedno i jedina dama, na srednjem maratonu bila je Jovana Crnogorac (BK Novi Sad). Plasman u hobi klasi na ovoj stazi bio je Todor Angelov (Bugarska), Igor Antić (Pirot), Željko Ćirić (individualac).
Na najkraćoj stazi u malom maratonu (15 km), pobedio je Boban Despotović (Nik bajk, Crna Gora), drugo mesto pripalo je Stefanu Mladenoviću (Led sirkl, Leskovac), a treće Milošu Kostovu (Orlovac Sistem FTO, Crna Trava). Tri najbolje takmičarke na malom maratonu bile su Ivana Kostić (Orlovac Sistem FTO), Nikolina Despotović (Nik bajk) i Tamara Simić (Bajk Crvena zvezda). U hobi klasi redosled je bio Marko Sanimirović (Led sirkl, Leskovac), Stefan Đorđević (individualac) i Dragan Nikolić (Orlovac Sistem FTO). Učestvovalo je 97 biciklista i biciklistkinja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.