Čubrić odveo četvoricu na EŠ u Zeland u Holandiju

posted in: Stare vesti | 0

Na put kombijem od Kraljeva do Zelanda u Holandiji dugačak 1.950 km krenula je mala srpska selekcija na Šampionat Evrope u drumskoj vožnji za vozače do 23 godine i juniore.
Selektor seniora Radiša Čubrić poveo je dvojicu takmičara do 23 godine Nikolu Kozomaru iz Partizana i Dejana Marića iz kragujevačkog Radničkog i dvojicu juniora Miloša Borisavljevića iz Metalca (Kraljevo) koji je šampion Balkana i Stefana Stefanovića iz čačanskog Borca.
U četvrtak 9. avgusta je hronometar za juniore i takmičarke do 23 godine, u petak 10. avgusta voziće protiv štoperice juniorke i vozači do 23 godine , u subotu 11. avgusta je drumska trka za juniore na 129 km i takmičarke do 23 godine (129 km) a u nedelju je šlager trka za vozače do 23 godine na 172 km, a juniorke voze 80 km.
Prošle godine u Ofidi u Italiji, Gabor Kasa i Jovan Zekavica su odustali u drumskoj trci za vozače do 23 godine. Dvojica od petorice juniora su završili drumsku trku: Veličković je bio 59, a Stevanović 62. Odustali su juniori Borisavljević, U. Jovanović i Danilović. Marko Danilović je bio 44. u vožnji na hronometar za juniore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.