Đorđe Stevanović pobedio kod juniora, Dario Nimčević drugi mlađi kadet na trci u Kazanlaku u Bugarskoj

posted in: Stare vesti | 0

Junior niškog Železničara MBN Đorđe Stevanović, pobedio je u drumskoj trci u bugarskom gradu Kazanlak, dok je član reprezentacije Srbije, mlađi kadet Dario Nimčević iz subotičkog Spartaka osvojio drugo mesto u svojoj konkurenciji!
– Zadovoljan sam, pogotovo što je mlađim kadetima i kadetima ovo prvi jači izazov u sezoni – rekao je posle trke selektor za mlađe kategorije Saša Gajičić.- U trci kadeta Luka Kotur je bio šesti, a osmi Aleksandar Mitić, obojica vozači Partizana.

Po podne je održana brdska trka sa zajedničkim startom za sve kategorije. Čačanin Borislav Simonović (Borac) zazeo je četvrto mesto u kadetskoj trci, Luka Kotur je bio šesti a Aleksandar Mitić sedmi. Kod mlađih kadeta Dario Nimčević je osvojio sedmo mesto.
U Bugarskoj u reprezentaciji Srbije voze Luka Kotur, Aleksandar Mitić, Stefan Jovanović i Željko Klisura (svi Partizan), Boris Simijonović i Nemanja Dugalić (Borac, Čačak), Stefan Filipović i Darko Devedžić (Metalac), Boris Kopunović, Dario Nimčević i Mišel Sekereši (Spartak, Subotica).
Takođe, na trci su i mladi vozači niškog Železničara MBN. U nedelju 10. aprila voziće se kriterijumska trka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.