Đurđić pobedio na ciklo krosu „Fanatika“

posted in: Vesti | 0

SREMSI KARLOVCI,  5. januar (Info centar)

– Bojan Đurđić, najbolji srpski takmičar na planinskom biciklu, reprezentativac kragujevačkog Radničkog pobedio je u kategoriji elita u drugoj trci „Novogdišnjeg ciklo kros kupa Novog Sada“ koju je u Sremskim Karlovcima organizovao klub Fantik iz Novog Sada.
Đurđić je na stazi od 16,5 km (15 krugova) pretekao Borisa Popovića iz Ris sajklinga (Novi Sad) i Aleksu Marića (Crvena zvezda) pobednika prve trke kupa koju je organizovao Fruškogorac. Đurđić je u prvoj trci bio drugi.
Na istoj stazi, juniorski tandem Partizana Aleksandar Roman – Andrej Galović osvojio je prva dva mesta, dok je treći bio Miloš Mandić (BK Novi Sad). Roman je slavio i u prvoj trci…

Milica Rakić (BK Novi Sad),  u trci za dame na 8,8 km, bila je brža od pobednice prve trke Violete Trifković iz šidske Jednote, dok je treće mesto pripalo Dragani Arsić (Elit, Novi Sad).
Najbolji masters na istoj stazi bio je Branislav Matić (Fanatik) ispred Slobodana Radovanovića (Jednota, Šid) i Stevana Nišića.
Kadeti su vozili 9,9 km u pobedio je Marko Kasapović (BK Novi Sad) ispred druga iz kluba Aleksandra Mijatovića, dok je treći stigao Domagoj Pepić (Hrvatska, Vinkovci).
U trci za mlađe kadete na istoj stazi, prva dva mesta pripala su gostima iz Hravatske Zvonimiru Zadru i Antoniju Jovičiću (obojica Sokol, Vinkovci), dok je treću poziciju zauzeo Rade Volarov (Vojvodina).
Pobednik prve trke „Novogodišnjeg ciklo kros kupa Novog Sada“ Ognjen Đurašinović (Jednota) slavio je i u drugoj. Ponovo su drugi i treći bili Teodor Bajević Stanković (Avalski soko, Beograd) i Miran Lukadinović (Hrvatska, Vinkovci).
Treća i poslednja trka održaće se 12. januara u Novom Sadu a organizator je nvosodski klub Elit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.