Fabrika Salkano sponzor Jovane Crnogorac

posted in: Stare vesti | 0

Jedna od najvećih fabrika za prozvodnju bicikala u Evropi turski Salkano sa sedištem u Istanbulu pomagaće u narednom periodu Jovanu Crnogorac, supertalentovanu srpsku biciklistkinju koaj je na dve trke ove sezone osvojila 45 svetskih bodova, najviše u istoriji srpskog ženskog planinskog biciklizma!
– Salkano je Jovani Crnogorac darovao bicikl sa „SRAM iks- iks“ delovima i preuzeli smo ga u fabrici u Istanbulu a prisustvovao je i direktor Bajram Akgul – kaže Nemanja Vajs direktor kluba Novi Sad čiji je član Jovana Crnogorac.- Ovo je značajna podrška, pogotovo što Salkano sponzoriše i najbolje turske vozače u planinskom biciklizmu, ali i najjače trke iz međunarodnog kalendara u Turskoj. Već smo napravili program učešća Jovane Crnogorac na tim trkama i prva je 5. jula u Kapodakiji. Dogovorili smo se i da Salkano pomogne i muškoj reprezentaciji Srbije, da obezbedi pozive za trke i opremu. U svakom pogledu ostvarena je sjajna saradnja na obostrano zadovoljstvo.
Jovana Crnogorac je lane učestvovala na Letnjim olimpijskim igrama mladih u Singapru. Ove godine je na dve trke, obe u Istanbulu, bila duga i četvrta i na najbolji način, dobrim rezultaima, preporučila se za ovo pokroviteljstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.