Foto izložba

posted in: Vesti | 0

Poštovani,

pozivamo Vas da prisustvujete foto izložbi, u organizaciji Biciklističkog kluba BORAC, povodom svih biciklističkih dogadjanja u Gradu Čačku tokom 2015.godine u sredu 23.12.2015.godine u srednjem holu Doma kulture u Čačku sa početkom u 18,00 sati.

Biciklistički klub BORAC je u okviru projekta “ZAJEDNICI ZAJEDNO” koji finansira Naftna industrija Srbije bio nosilac i ralizator projekta VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO. U okviru ovog projekta organizovane su tri biciklijade za gradjanae Čačka, edukativni kamp za vršnjačke edukatore na Kablaru i postavljeno je osam parkirališta za bicikle.

Pored aktivnosti koje su realizovane kroz projekat VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO u Čačku je bilo i drugih biciklističkih dogadjanja od kojih ističemo održavanje dve čačanske kritične mase, Kupa Srbije u biciklizmu, Prvenstvo Srbije u brdskoj i kriterijumskoj vožnji. Takodje nekoliko naših sugradjana imalo je tokom ove godine lepe medjunarodne biciklističke rekreativne vožnje koje su ovekovečene lepim i interesantnim fotografijama.

Pozivamo vas još jednom da svojim prisustvom uveličate ovu jedinstvenu foto izložbu u Gradu Čačku, a ujedno da uz skroman koktel obeležimo i kraj ove godine.

Ukoliko ste sprečeni, izložbu možete pogledati i narednih dana.

Srdačan pozdrav

Predsednik
dr Vladimir Milošević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.