Ivan Tomić osvojio „Oranje kup“

posted in: Stare vesti | 0

Ivan Tomić iz beogradskog Progresiva pobedio je u trci na planinskim biciklima „Oranje kup“ koju su uspešno organzovali biciklistički radnici kluba Hajduk iz Kule.
– Svaka čast organizatorima i domaćinima, pripremili su izvanredno stazu čak je i prelaz preko potoka koga smo se najviše bojali, bio dobro urađen i nije bilo ni jednog pada – kaže selektor Ivan Davosir.- Trener Jednote iz Šida Slobodan Radovanović, je povukao sve svoje osvajače medalja  jer je bio nezadovoljan odlukom sudija da kazne njegovog biciklistu Aleksandra Romana pošto je uzeo bidon sa vodom na delu staze gde to nije dozvoljeno. Molio sam ga, zbog njegovih biciklista, da  to ne radi ali ostao je uporan…


Drugo mesto u kategoriji elita iza Tomića pripalo je Borisu Popoviću iz Ris sajklinga, dok je treći bio Marko Ćurčić iz Porgresiva. Četvrtu i petu poziciju zauzeli su Akoš Brindza iz Kapriola i Igor Jemcov iz Progresiva.
Najbolja dama bila je Vanesa Durman iz Fanatika, drugo mesto pripalo je Ivani Kostić iz Orlovca „Sistem FTO“ iz Crne Trave.
Tri najuspešnija juniora bila su Marko Simionović (Orlovac „Sistem FTO“), Vladan Travičić (Fanatik) i Deneš Horvat (Ciklomanija, Zrenjanin).
U kategoriji mastersa slavio je Bojan Vasović ispred Eduarda Župana (obojica Novi Sad), dok je treće mesto zauzeo Branilsav Matić iz Fanatika.
Violeta Trifković iz Jednote bila je najbolja juniorka, ali nije primila medalju. Drugo mesto zauzela je Milica Rakić iz Novog Sada, a treće Nevena Davosir iz Fanatika.
Posle kažnjavanja Romana, prvo mesto u kadetskoj trci pripalo je Slobodanu Babiću iz Fanatika, Roman je drugi a Slobodan Stanković (Novi Sad) je treći.
Milutin Zeljković (Novi Sad) bio je najuspešniji mlađi kadet, Nemanja Nenadović (Jednota, Šid) je stigao drugi, a Lazar Gajin (Fanatik) treći.
Najuspešniji u hobi fan klasi bio je Andrej Jemcov (Progresiv) a u hobi sport klasi Atila Kovač.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.