Kasa deveti, Hasanović deseti u drugoj etapi trke u Rumuniji

posted in: Stare vesti | 0

Gabor Kasa mladi reprezentativac subotičkog Spartaka osvojio je deveto mesto, a reprezentativac Partizan „Pauer muva“ Esad Hasanović desetu poziciju u drugoj brdskoj etapi od 182 km (Mierkurea Ciuc – Hargita) trke „Tur de Sekerland“ u Rumuniji u kategoriji 2.2 za olimpijske bodove…


– Nema šta da prigovorim vozačima, borili su se ali nismo uspeli da dođemo do postolja i toliko željenih bodova. Jovanović je u poslednjih pet kilometra pokušao beg ali su ga ulovili na dva kilometra do cilja – kaže selektor reprezentacije Srbije Radiša Čubrić.- Završio je među prvih 20. Stević je nekoliko puta u toku etape pokušao beg, ali on još nije u formi i sve je ovo u funkciji treninga.
Pobedio je Nemac Besinger iz ekipe KTM. Žutu majicu, prema nezvaničnim rezultaima, sačuvao je Grk Tamuridis.
U reprezentaciji su Ivan Stević koji se posle povrede posle trke „Kroz Srbiju“ vratio na drum, Nebojša Jovanović, Esad Hasanović, Jovan Zekavica i Filip Pavlović svi iz Partizan „Pauer muva“, Žolt Der iz kragujevačkog Radničkog, Gabor Kasa iz subotičkog Spartaka i Marko Stanković iz kraljevačkog Metalca.
U subotu su dve etape, pre podne treća, pojedinačni hronometar na osam kilometra u Hargiti i po podne četvrta oko Mierkurea Baja od 123 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.