“S tim” završio pripreme u Herceg Novom

posted in: Vesti | 0

HERCEG NOVI, 16. januar (Info centar)

– Biciklisti “S tima” iz Sombora, predvođeni trenerima Markom Sudarićem i Srđanom Omakovićem završili su desetodnevne pripreme u Herceg Novom!
– Kompletan pogon od 14 takmičara i takmičarki imao je 25 treninga u devet dana i radili smo oko 35 sat veoma intenzivno – kaže Marko Sudarić.- Na pripreme su otišli samo dobri đaci i vozači koji su u periodu do odlaska u Herceg Novi prošli najmanje 80 procenata programa. Plan je bio da se, u po malo spartanskom režimu rada, od takmičara izvuče maksimum i mislimo da je čak i prebačen.
Uz treninge, takmičari su se i družili (bilo je i kupanja u moru) i još bolje se upoznali, usvojen je i klupski pravilnik i Sudarić je ubeđen da će se već na prvim narednim takmičenjima rad na ovim priprema iskazati i dobrim rezultatima:
– Atmosfera je bila izvanredna, živelo se i radilo uz moto – svi za jednog, jedan za sve. Očekuje nas 26. januara u Beogradu Šampionat Srbije u ciklo krosu gde ćemo startovati sa mnogo vozača i velikim ambicijama u skoro svim konkurencijama – dodao je Sudarić.


Somborici imaju nekoliko izuzetno talentovanih biciklista. Mlađi kadet Veljko Stojnić je lane pobedio na sva četiri Šampionata Srbije – drum, hronometar, brdski i kriterijum kao i Ligu Srbije a u tom takmičenju Somborci su i najbolja ekipa sa Stojnićem, Sašom Utvićem i Aleksom Kozoderovićem. U klubu je i talentovana biciklistkinja Ivana Vilim, juniorska vicešampionka u kriterjumu i treća na brdskom šampionatu.

Comments are closed.