Svečana Akademija povodom proslave 125. godina biciklizma u Srbiji

posted in: Rezultati | 0

Biciklistički savez Srbije će u subotu, 12.12. 2009. godine održati Svečanu Akademiju povodom proslave 125.godina od osnivanja Prvog srpskog velosipedskog društva u Beogradu i Redovnu Izbornu skupštinu.

Obe svečanosti će se održati u Domu Narodne skupštine (bivša Savezna skupština) u Beogradu, ulica Trg Nikole Pašića br. 13.

Svečana Akademija će se održati iz dva dela:

*
U prvom delu predviđen je prigodan program sa dodelom manjeg broja priznanja u plenarnoj Sali Skupštine sa trajanjem od 12 do 13 časova.

*
Drugi deo Svečane Akademije održaće se u svečanom holu Doma Narodne skupštine gde je predviđena podela preostalih priznanja kao i podela pehara za generalni pojedinačni i ekipni plasman Lige Srbije za drum i MTB.

Spisak dobitnika priznanja biće objavljen na sajtu Biciklističkog saveza Srbije, a klubove molimo da obezbede prisustvo svih nagrađenih koje su predložili kao i svoje članove. Ukoliko smo nekoga izostavili sa spiska ili ste Vi zaboravili da ga predložite, molimo Vas da nas najhitnije obavestite.

Predviđeno vreme trajanja je od 13 do 15:30 časova.

Program i pozivnice poslate su na poštanske adrese svim klubovima, nagrađenima i pozvanim zvanicama. Redovna izborna Skupština Biciklističkog saveza Srbije održaće se u 16 časova u istom zdanju.

Dnevni red i deo materijala za redovnu izbornu Skupštinu možete preuzeti ovde.

* [pdf] Dnevni red Skupštine BSS

* [pdf] Izveštaj o radu 2006 – 2009

S obzirom da se obe svečanosti održavaju u Domu Narodne skupštine, zbog protokolarnih obaveza potrebno je da nam najkasnije do 09. decembra 2009. godine dostavite spisak svih Vaših predstavnika i pojedinaca koji će prisustvovati na svečanostima. Dolazak je predviđen najkasnije do 11:30 časova da bi se ispoštovao protokol.

Troškovi dolaska delegata i zvanica na proslavu snose sami učesnici.

S poštovanjem,

Predsednik

Dragan Dostanić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.