Uroš Jovanović pobedio na trci „Olimpijski trofej Svetomir Đukić“, podeljene titule i na Prvenstvu Beograda

posted in: Stare vesti | 0

Reprezentivac Šumadije iz Aranđelovca Uroš Jovanović pobedio je na trci „Olimpijski trofej Svetomir Đukić“ koju je na Ušću u Beogradu organizovao klub Crvena zvezda u saradnji sa BSS u spomen na osnivača Srpskog olimpijskog komiteta i dugogodišnjeg člana MOK đenerala Svetomira Đukića.
Trka je bodovana za Biciklističku ligu Srbije za mlađe kadete, kadete i juniore.  Najbolji kadet bio je Luka Kotur iz Partizana a najuspešniji mlađi kadet Almin Hodžić iz Trnave (Novi Pazar)…


Ova uspešna manifestacija mladih biciklista računala se i za Prvenstvo Beograda u drumskom biciklizmu. Bogoljub Stevanović iz Avalskog sokola poneo je titulu kod mlađih kadeta, Luka Kotur iz Partizana kod kadeta a Aleksandar Kalajdžić iz OBK Beograda kod juniora.
Plasmani, „Olimpijski trofej Svetomir Đukić“ – juniori: 1. Uroš Jovanović (Šumadija), 2. Marko Polumirac (Metalac), 3. Stefan Stefanović (Borac).
Kadeti: 1. Luka Kotur, 2. Aleksandar Mitić (obojica Partizan), 3. Darko Devedžić (Metalac, Kraljevo).
Mlađi kadeti: 1. Almin Hodžić (Trnava, Novi Pazar), 2. Dimitrije Todorović, 3. Dario Nimčević (obojica Spratak, Subotica).
Prvenstvo Beograda u drumskom biciklizmu – juniori: 1. Aleksandar Kalajdžić (OBK Beogad), 2. Slavko Panić (Partizan), 3. Aleksandar Todorović (Crvena zvezda).
Kadeti: 1. Luka Kotur, 2. Aleksandar Mitić, 3. Stefan Stefanović (svi Partizan).
Mlađi kadeti: 1. Bogoljub Stefanović (Avalski soko), 23. Miloš Lončar (Partizan), 3. Aleksa Čpajak (Valeks).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.