VESTI IZ BICIKLIZMA

posted in: Stare vesti | 0

U nedelju 25.07.2010.godine u organizaciji Biciklističkog kluba BORAC i Biciklističkog saveza Srbije održana je sedma trka za Biciklističku ligu Srbije za mlađe kategorije. Trka je održana na kružnoj stazi u selima Trbušani i Prijevor, gde je dužina jednog kruga bila 8km.

U kategoriji mlađih kadeta, koji su vozili 4 kruga u ukupnoj dužini od 32km, prvo mesto osvojio je Nemanja Dugalić iz Borca, dok je Lazar Mitrović bio šesti. Treći član ekipe Vladimir Munjić imao je pad, tako da je ekipno Borac bio drugi iza Spartaka iz Subotice. U generalnom plasmanu pojedinaca Nemanja Dugalić deli prvo mesto, dok je ekipa Borca druga.

U kategoriji kadeta, koji su vozili 8 krugova u ukupnoj dužini od 64km, prvo mesto osvojio je Polumirac Marko iz Metalca,Kraljevo, dok su je drugi i treći bili Jovanović Duško i Stefanović Stefan iz Borca. Treći član ekipe Borca, Samardžić Luka osvojio je šesto mesto i to je bilo dovoljno da Borac bude prvi ekipno. U generalnom plasmanu pojedinaca Stefan Stefanović je prvi, kao i ekipa Borca

U kategoriji juniora, koji su vozili 10 krugova u ukupnoj dužini od 80km, prvo mesto osvojio je Lazar Jovanović iz Borca, dok je njegov klupski drug Marko Danilović bio treći. Treći član ekipe Đorđe Zekavica bio je plasiran oko 10 mesta tako da je ekipa Borca bila prva. U generalnom plasmanu pojedinaca Marko Danilović je prvi, kao i ekipa Borca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.