Biciklistički klub Borac održao redovnu godišnju skupštinu

posted in: Vesti | 0

Biciklistički klub BORAC, održao je redovnu godišnju Skupštinu kluba u četvrtak 19.04.2018.godine koja je održana u konferencijskoj sali Gradskog stadiona u Čačku. Uz prisustvo 24 delegata od 36, članova Nadzornog odbora i gostiju, sve prisutne pozdravio je predsednik kluba dr Vladimir Milošević i predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Kroz dnevni red podneti su izveštaji o radu za 2017 godinu, kao i program rada za 2017 godinu. Posle kraćih diskusija izveštaj i program, kao i izveštaj Nadzornog odbora jednoglasno su usvojeni. Konstantovano je da je klub u prethodnoj godini postigao zadovoljavajuće rezultate, da je ispunio sve svoje finansijske obaveze i potvrdio svoj renome koji ima.

Ove godine Skupština je održana sa malim zakašnjenjem u odnosu na prethodne godine, jer je klub potpisao ugovore o finansiranju sa Gradom Čačkom i kompanijom Auto Čačak tek u aprilu mesecu, a i stigla je presuda Apelacionog suda povodom tužbe MUP-a za nadoknadu troškova obezbedjenja trke CLASSIC Beograd-Čačak iz 2012.godine. S obzirom da je gradsko rukovodstvo obećalo da će pomoći oko prevazilaženja problema sa MUP-om, a svoje obećanje nisu ispunili ni do danas, nije se znalo sa kojih polazišta se kreće u novu sezon. Sagledavajaću situaciju napravljen je nešto skromniji program za 2018.godinu, sa obavezom da se plati sudska presuda i da se uz mere štednje sprovede ova sezona. Bez obzira na sve navedeno klub će sprovesti kopletan program takmičenja iz kalendara biciklističkog saveza Srbije , a reprezentativci će međunarodni program sprovoditi kroz nastupe za Reprezentaciju Srbije.

Sve prisutne pozdravio je zamenik Gradonačelnika Čačka i predsednik Komisije za sport Grada Čačka, Gospodin Vladimir Milić, čestitao na postignutim rezultatima i obećao da će se angažovati da Grad Čačak pomogne oko refundacije dela troška koji je klub imao plativši sudsku presudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.