Boško Veličić najbolji junior grada Čačka za 2023.godinu

posted in: Vesti | 0

Proglašeni najbolji sportisti Čačka u 2023. godini

U sali Skupštine grada Čačka, u organizaciji Čačanskog sportskog saveza, upriličena je dodela priznanja najboljim sportistima za 2023. godinu, koja se tradicionalno održava u okviru proslave Dana grada.

Najbolji sportista za 2023. godinu je mladi reprezentativac Srbije, osvajač zlatne medalje na U18 Evropskom prvenstvu, košarkaš Borca Pavle Nikolić, dok je najbolja sportistkinja Dijana Bota, članica Kluba kontaktnih sportova Borac i državna reprezentativka.

Najuspešnija ženska seniorska ekipa je ekipa OK Borac, dok je najuspešnija muška seniorska ekipa iz KKS Borac. Najuspešniji klub za 2023. godinu je KKS Borac.

Najuspešniji trener za 2023. godinu je Mihailo Šušić, trener kadeta KK Mladost, koji je sa pionirskom selekcijom ove ekipe osvojio titulu prvaka Srbije. Priznanja za ostvarene rezultate otišla su u ruke Dejana Mijatovića iz KK Borac i Darka Rakočevića iz FK Borac 1926.

Najuspešnija pionirka 2023. godinu je Đurđa Bokić iz AK Čaak, dok je najuspešnijv pionir Andrija Šušić iz KK Mladost.

Najuspešnija kadetkinja je Sava Jovanović iz KKS Borac a najuspešniji kadet Petar Radović iz KK Borac.

Posthumno priznanje u oblasti sporta dodeljenoje Stefanu Laziću.

Priznanje za ostvarene rezultate u kategoriji sportista sa invaliditetom otišlo je u ruke predstavnika Sportskog udruženja gluvih i naglivih, kao i predstavnicima Sportskog idruženja slepih i slabovidih Gradac 032.

Priznanja za ostvarene rezultate na međunarodnoj sceni dobili su Valentina Strugarević iz BBK Borac, Sanja Mitić iz BK Borac, Ognjen Ilić iz BK Borac i Borko Vranić.

Specijalno priznanje dobilo je preduzeće „Quantox“ iz Čačka, a posebna priznanja dobili su i naši šampioni Aleksa Avramović, Marko Marinović i Feđa Stojanović.

Teodora Krstović iz KKS Borac je najuspešnija juniorka, dok je Boško Veličić iz Biciklističkog kluba Borac najuspešniji junior.

Pionirsko-kadetska ekipa ŽFK Borac je najuspešnija ženska ekipa mlađih kategorija, dok su pioniri KK Mladost najuspešnija muška ekipa mlađih kategorija.

Nagrada za životno delo u oblasti sporta otišla je u ruke košarkaške legende, nekadašnjeg trenera čačanskog Borca, Ratka Joksića.

Čajuspešniji profesor za 2023. godinu je Srđan Parezanović iz OŠ „Vuk Karadžić“, dok je Slobodan Tanasković proglašen za najuspešnijeg sportskog radnika.

Priznanje za najvernijeg ljubitelja sporta otišlo je u ruke Dragana Ćirića.
Morava Info

Boško Veličić - najbolji junior grada Čačka u 2023. godini
Boško Veličić – najbolji junior grada Čačka u 2023. godini
Ognjen Ilić
Zoran Ilić otac Ognjena Ilića prima priznanje za ostvarene rezultate na međunarodnoj sceni
Priznanja za 2023, godinu Boško Veličić i Ognjenu Iliću

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.