Dve trke za vikend u Srbiji „Gradska slava sveti car Konstantin“ u Nišu i FAM kup na Jastrebcu

posted in: Stare vesti | 0

Niški Železničar MBN, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša, Uprave za obrazovanje, kulturu i sport i Opštine Medijana a pod sponzorstvom Pekare MBN, organzovaće u subotu 12. juna trku za Ligu Srbije „Gradska slava sveti car Konstantin“.

      – Trka će se voziti i u okviru obeležavanja velikog jubileja, 75 godina biciklizma u Nišu i postajanja i rada kluba – kaže sportski direktor Železničara MBN Miroljub Krstić. – Očekujemo dolazak najboljih naših biciklista, kojima će biti dobra prilika da provere formu pred trku „Kroz Srbiju“.

      Start je u 11 časova ispred kasarne „Mija Stanimirović“, seniori i juniori voziće 90 kilometra, mlađi kadeti, kadeti i mastersi 46 kilometra.

      U nedelju 13. juna Jastrebac će biti pun biciklista! Voziće se Prvi jastrebački maraton za Ligu Srbije u planinskom biciklizmu – FAM kup u organizacij Grupe ATP i kluba KPB Bela Stena iz Kruševca. Start je u 9,30 časova pred Planinarskim domom Žarko Žarić, i voziće se tri distance – veliki maraton na 62 kilometra (prijavnina 500 dinara), srednji maraton na 44 km (prijavnina 350 dinara) i mali maraton na 20km (prijavnina 250 dinara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.