NAGRADA ČAČKA 2024.

posted in: Vesti | 0

Poštovani,

biciklistički klub Borac prema kalendaru takmičenja Biciklističkog saveza Srbije  organizuje biciklističku trku za Kup Srbije pod nazivom NAGRADA ČAČKA 2024 , u subotu 04.05.2024.godine.

Ovo je druga trku u okviru ovogodišnje Kupa Srbije u drumskom biciklizmu.

Kompletan program takmičenja održaće se selu Ježevica , na narskrsnici puteva Grujanske kose i Banjičkog puta gde će biti start i cilj.

Staza trke je kružna i ide lokalnim putevima u selima Ježevica i Banjica, Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo lokalnim putem ka Ježevici do Euro Beta( Marine Vodenice), levo uzbrdo do raskrsnice  Grujanske kose i Banjičkog puta.

Start preve kategorije biće u 11,00 sati, a ostale kategorije startuju prema propozicijama koje Vam dostavljamo. Program bi se završio oko 17,00 sati. U pomenutom intervalu saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen.

Posle prve trke u generalnom plasmanu seniora vode biciklisti iz Sombora kako pojedinačno tako i ekipno, dok su biciklisti Borca na drugom mestu. Ovo će biti lepa prilika za domaće bicikliste da pokušaju preuzeti vodjstvo u Kupu Srbije. Raduje nov podmladak kluba koji je pobedio na prvom Kupu  Srbije u Erdeviku u kategorijama dečaka do 9 i 11 godina, a na pred domaćom publikom imaće priliku da pokažu svoj potencijal.

Trka će imati medjunarodni karater jer su svoje učešće najavili biciklisti iz Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Madjarske, Makedonije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.