Daniloviću ukraden bicikl, “Borac” moli za pomoć

posted in: Vesti | 0

ČAČAK, 9. jul (Info centar).

– Predsednik Biciklističkog kluba Borac iz Čačka dr Vladimir Milošević, uputio je apel javnosti i medijima da pomognu u pronolaženju ukradenog bicikla reprezentativca ovog kluba Marka Danilovića. Vredan dvotočkaš, nestao je iz porodične kuće Danilovića u Čačku u noći između 7. i 8. jula, odmah posle trke za Ligu Srbije u Apatinu.

U dopisu, između ostalog, piše:

Krađa je prijavljena Policijskoj upravi u Čačku. Radi se o veoma vrednom biciklu, marke BASSO LAGUNA, koji je kupljen u martu ove godine zahvaljujući donatorima Biciklističkog kluba Borac. Kao što Vam je poznato ove godine Biciklistički klub Borac ponovo ima jaku seniorsku ekipu, satavljenu od takmičara koji su rođeni u Čačku. Marko Danilović je standardni reprezentaivac Srbije, učesnik upravo završenih Mediteranskih igara u Turskoj. U sredu 10. jula određen je da putuje sa reprezentacijom Srbije na jaku trku u Rumuniju, koja je poslednja provera pred Prvenstvo Evrope, koje će se održati od 18. do 21. jula u Češkoj…

Zbog krađe “osnovnog sredstva za rad” u ovom slučaju trkačkog bicikla, postavlja se pitanje da li će Marko imati sa čime da se takmiči i da predstavlja svoj grad, klub i državu na najvećim sportskim takmičenjima u Evropi.

Obraćamo Vam se sa molbom, da preko Vaše medijske kuće apelujete na sve naše sugrađane ako primete pomenuti bicikl, ili imaju bilo kakva saznanja u vezi ove krađe, jave Policijskoj upravi u Čačku, ili na telefon 062/66 07 08.

Opis bicikla je: ram je marke BASSO LAGUNA, crne mat boje sa velikim belim slovima, oprema SHIMANO ULTEGRA, točak zadnji MAVIC CSIRIUM crn, prednji MICROTECH”.

Objavljivanjem ovog apela u medijima, otežaće se posao lopovima da ga prodaju, odnosno povećaće se mogućnost da ga neko prepozna i prijavi policiji.
Unapred zahvalni na podršci i razumevanju, unapred se zahvaljujemo.
Čačak, 09.07.2013. Predsednik
dr Vladimir Milošević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.