BICIKLISTIČKA TRKA ZA LIGU SRBIJE ZA MLADJE KATEGORIJE U ČAČKU

posted in: Vesti | 0

Poštovani,

u prilici smo da Vam predočimo informacije vezane za Biciklističku trku u okviru Biciklističke Lige Srbije za mladje kategorije, koju organizuje Biciklistički klub BORAC iz Čačka u saradnji sa Biciklističkim savezom Srbije.

Trka će se održati u Nedelju 18.08.2013.godine, na kružnoj stazi u selima Prijevor , Miokovci i Trbušani. Skup svih takmičara biće u centru Čačka, odakle se u zatvorenoj vožnji karavan seli na regionalni put Čačak-Pranjani i kod kafane KOD VLADA biće zvaničan start i cilj trke. Prvi će startovati kadeti u 11,00 sati i voziće 8 krugova po 8km ukupno 64km. Odmah za njima startovaće i mladji kadeti u 11,05 sati i oni će voziti 4 kruga, ukupno 32km. Po završetku trke kadeta uslediće trka juniora, oko 12.30 sati, koji će voziti 10 krugova, odnosno 80km…

U vreme održavanja trke od 11,00-15,00 sati, saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen na putnim pravcima Čačak-Pranjani do skretanja za Katriće, lokalni put ka Katrićima do skretanja za Prijevor, lokalni put Prijevor-Trbušani, gornji put.

Posle održane 4 trke za Ligu Srbije, ekipe Borca u kadetskoj konkurenciji i konkurenciji mladjih kadeta, nalaze se na trećem mestu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Draganu Dostaniću, tel 062/66 07 08

Srdačan pozdrav
Biciklistički klub BORAC
Čačak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.