BICIKLISTIČKA TRKA ZA LIGU SRBIJE ZA MLADJE KATEGORIJE

posted in: Stare vesti | 0

Trka će se održati u Nedelju 21.08.2011.godine, na kružnoj stazi u selima Prijevor , Miokovci I Trbušani. Skup svih takmičara biće u centru Čačka, odakle se u zatvorenoj vožnji karavan seli na regionalni put Čačak-Pranjani i kod kafane KOD VLADA biće zvaničan start i cilj trke. Prvi će startovati kadeti u 11,00 sati i voziće 7 krugova po 8km ukupno 56km. Odmah za njima startovaće i mladji kadeti u 11,05 sati i oni će voziti 4 kruga, ukupno 32km. Po završetku trke kadeta uslediće trka seniora, oko 12.30sati i odmah za njima juniori u 12.35. Ove dve kategorije voziće 11 krugova u dužini od 88km. Seniorska trka neće se bodovati za Ligu jer je Borac već organizovao seniorsu Ligu, a to je bila trka BEOGRAD-Čačak…

U vreme održavanja trke od 11,00-15,00 sati, saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen na putnim pravcima Čačak-Pranjani do skretanja za Katriće, lokalni put ka Katrićima do skretanja za Prijevor, lokalni put Prijevor-Trbušani, gornji put.

Posle održanih 7 trka za Ligu Srbije, ekipa Borca u kadetskoj konkurenciji nalazi se na drugom mestu kao i Juniorska ekipa, u pojedinačnom plasmanu najviše se očekuje od kadeta Borisa Simonovića i juniora Marka Danilovica i Stafana Stefanovica, koji su već pobedjivali na trkama lige.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Draganu Dostaniću, tel 063/66 07 08

Biciklistički klub BORAC
Čačak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.