Bogat vikend na dva točka

posted in: Stare vesti | 0

Ljubitelje biciklizma očekuje izuzetno bogat vikend i na drumu ali i na planinskim stazama!
U drumskom biciklizmu održaće se dve trke Banjaluka – Brčko (194) i Bjeljina – Beograd (196) km a ko voli izlet u prirodu bicikliste iz Bjeljine moći će da dočeka na vrhu Avale u nedelju oko 15,30 časova.
Naše dve mlade selekcije, kadetska i juniorska su na trkama u inostranstvu. Kadeti učestvuju na Festvalu mladih u Konji u Turskoj u subotu i nedelju i treneri Zoran Vukosavljević i Dejan Perčić odveli su na dve jednodnevne trke Darija Nimčevića (Spartak, Subotica), Igora Čipkara (Šid), Andreja Golovića (Partizan) i Milana Rulića (Boba, Valjevo)…
Selektor juniora Saša Gajičić, poveo je na etapnu trku juniorskog svetskog Kupa nacija „Kroz Istru“ u Hrvatskoj, koja će se održati od 20. do 22. aprila ovaj sastav: Miloš Borisavljević i Marko Polumirac (obojica Metalac, Krljljevo), Stefan Stevanović i Borislav Simonović (obojica Borac), Aleksandar Mitić i Luka Kotur (obojica Partizan, Beograd). Prva etapa je u petak Rovinj – Buzet od 97 km.
Dvojica srpskih asova, olimpijskih kandidata Ivan Stević (Partizan) i Gabor Kasa (Spartak, Subotica) voziće od 22. do 29. aprila u majicama „Salkano tima“  „Predsedičku trku“ u Turskoj u visokoj HC kategoriji.
Za one koji vole brdska staze i bogaze, prava prilika da uživaju je trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu u Ribarskoj banji u nedelju 22. aprila. Start za elitu, žene, juniore i juniorke je u 13 časova, od 11 časova voziće hobisti, kadeti i poletarci. Trka u čast Petra Prvog Karađorđevića a organizuju je vredni biciklistički radnici Bele Stene iz Kruševca, uz podršku Specijalističke bolnice Ribarska banja i BSS.
Tibor Tarjan i sjajni tim Dunavskog kupa zovu masterse, amatere i rekreativce na trku u planinskom biciklizmu na stazi izletišta  Selište kod Bukovca u nedelju 22. aprila. Start je u 11 časova na kružnoj stazi za planinski biciklizam sa krugom od 3,6 km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.