Ciklo kros Šampionat Srbije u Šidu 28. januara

posted in: Stare vesti | 0

Šampionat Srbije u ciklo krosu održaće se 28. januara u Šidu, odlučili su članovi Upravnog odbora BS Srbije na osnovu prispelih ponuda.
Organizator će biti klub Jednota iz Šida, rasadnik mladih biciklista.
– Veoma je važno da klubovi na vreme završe licenciranje takmičara i takmičarki za novu sezonu jer bez licenci neće moći da startuju na Šampionatu Srbije – naglasio je Petar Rokvić generalni sekretar BSS.- Ne treba da čekaju poslednji minut da bi obavili registraciju i licenciranje, pogotovo što se cene nisu menjale u odnosu na prošlu godinu…

 


Prošle godine na Šampionatu Srbije u ciklo krosu u Novom Sadu na Sunčanom keju, u eliti je slavio Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog, Aleksa Marić iz Crvene zvezde bio je najbolji do 23 godine, Jovana Crnogorac (BK Novi Sad)  je osvojila titulu za dame u eliti, mlađa kadetkinja BK Novi Sad Milica Rakić je bila najbolja u svojoj konkurenciji, najuspešniji junior bio je Đorđe Stevanović (Železničar MBN Niš). Luka Kotur iz Partizana bio je najuspešniji kadet a u trci mlađih kadeta je slavio Igor Čipkar iz Šida. Zoran Živković (Radnički) bio je najuspešniji masters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.