Dario Nimčević drugi u Konji

posted in: Stare vesti | 0

Mladi subotički biciklista Dario Nimčević član Spartaka osvojio je drugo mesto u prvoj trci na drugim „Međunarodnim dečijim igrama“ u turskom gradu Konji.
– Trka je bila kružna sa krugom od 3,5 km i vozilo se deset krugova, veoma borbeno i dinamično a kod nas su do izražaja došli velika borbenost i timski duh – kaže vođa srpske selekcije na ovom takmičenju Zoran Vukosavljević šef stručnog štaba valjevskog Bobe.-  Učestvovali su biciklisti iz osam zemalja a slavio je turski takmičar. Odlični su bili i ostali reprezentativci, mladi Valjevac Rulić na sedmom i Galović na osmom mestu. Čipkar je završio kao deseti i cela reprezentacija Srbije našla se među desetoricom najbržih…
Zoran Vukosavljević i mladi stručnjak subotičkog Spartaka Dejan Perčić poveli su na ovu trku Darija Nimčevića (Spartak, Subotica), Igora Čipkara (Šid), Andreja Galovića (Partizan) i Milana Rulića (Boba, Valjevo).
Drugog dana na programu je  kriterijumska trka. Prošle godine na prvim igrama srpski biciklisti imali su takođe mnogo uspeha. Nemanja Dugalić iz čačanskog Borca pobedio je u kriterijumskoj trci i bio treći u kružnoj trci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.