Đurđić peti u Puli, na olimpijski konto Srbije stiglo deset novih bodova!

posted in: Stare vesti | 0

Bojan Đurđić, reprezentativac kragujevačkog Radničkog osvojio je peto mesto na trci C -2 kategorije na planinskim biciklima u Puli i na konto Srbije doneo novih deset olimpijskih bodova!
Ove godine Đurđić osvojio 15 bodova za treće mesto na trci „Kasimatis kup“ u Grčkoj kao i deset bodova za pobedu na trci C-3 na Divčibarama,  a isti broj poena zaradio je i na trci u Klužu za peto mesto. ..


– Konkurencija je bila veoma jaka i šteta što je nevreme pokvarilo trku jer je održana na izlokanoj stazi i bilo je mnogo defekata – kaže vođa selekcije Srbije Nemanja Vajs.-  Jovana Crnogorac iz BK Novi Sad je sjajno vozila, bila je četvrta i tada je na oštrom kamenju probušila obe gume i morala je da odustane. Oliver Štrbac reprezentaivac Fanatima  je zauzeo 15. mesto, a Aleksa Marić, šampion Srbije do 23 godine iz Crvene zvezde je bio 16. Odlzak na trku u Puli finansirali su klubovi biciklista.
Slovenka Tanja Zakelj, svetska šampionka do 23 godine slavila je u trci za žene, dok je Argentinac Katriel pobedio kod muškaraca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.