Dušan Stojčevičć sudio na trci „Oko Slovenije“ u kategoriji 2.1

posted in: Stare vesti | 0

Srpski nacionalni komesar  Dušan Stojčević, bio je član sudijskog kolegijuma na prestižnoj trci „Oko Slovenije“ u kategoriji 2.1.

– Zahvaljujući odličnoj saradnji Asocijacije biciklističkih sudija Srbije i sudijske organizacije Slovenije, Stojčević je pozvan da bude glavni sudija za merenje vremena – hronometrista na ovoj trci, na kojoj su učestvale najpoznatije profesionalne ekipe iz Evrope između ostalih italijanski Lampre, danski Saks, holandski Vac… – kaže Nebojša Popov predsednik Asocijacije biciklističkih sudija Srbije. – Organizator trke, najbolji slovenački profu tim Adrija mobil, poklonio je Stojčeviću žutu majicu sa potpisima svih članova ekipe.

Dušan Stojčević je  istakao da je njegovo ućešće u sudijskom žiriju na ovako prestižnoj trci, priznanje i srpskim sudijama koji uživaju lep ugled u regionu:

– Komesar UCI na trci bio je Stefan Rosijak iz Nemačke – rekao je Dušan Stojčević. – Od njega, ali i od ostalih kolega, imalo je šta da se nauči. Takođe, ovo je bila dobra prilika i za sticanje novih iskustava u pogledu organizacije, jer je trke „Oko Slovenije“ među najjačim i, po tradiciji, najbolje organizovanim trkama u tom delu Evrope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.