Gajičić izabrao za Balkanijadu

posted in: Vesti | 0

BEOGRAD, 31. jul (Info centar)

– Saša Gajičić, selektor za mlađe kategorije BSS odredio je sastave za Balkansko prvenstvo u drumskoj vožnji za juniore i kadete čiji će domićin biti pokrajina Tušnad u Rumuniji 3. i 4. avgusta.

U juniorskoj konkurenciji startovaće Dušan Kalaba i Luka Kotur (Partizan), Milan Dragojević (Spartak) i Miloš Miladinović (CCN Metalac), dok će u kadetskoj trci medalje juriti Dušan Rajović (CCN Metalac), Dario Nimčević i Dimitrije Žarković Đolai (Spartak), Nikola Rosić (Šumadija Biro plan, Aranđelovac) i Andrej Galović (Partizan).

Hronometar kod kadeta voziće Rajović, Nimčević i Žarković Đolai…

– Zbog bolesti otkazao je Milan Bogdanović iz niškog Železničara MBN – kaže Gajičić, kome će u stručnom štabu asistirati trener Spartaka Dejan Perčić.- Za sada još ne znam da li ću pozvati još nekoga. Staze su veoma zahtevne , voze se krugovi od po šest kilometra, ali se nadam dobrim rezultatima posebno od kadeta.

Na Šampionatu Balkana u Tehničkom komitetu Balkanske biciklističke unije (BCU), čiji je član, biće Dragan Dostanić, dok su posebni gosti predsednik Asocijacije sudija BSS Nebojša Popov i generalni skertar Marko Živanović. Generalni sekeretar BCU je Marko Pročikević srpski komesar UCI za doping kontrolu. Iz Srbije sudiće arbitar Marija Krstić. Ekipe kreću na put u petak 2. avgusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.