GORAN ANTONIJEVIĆ POBEDNIK DRUGOG DELA MEDJUNARODNE BICIKLISTIČKE TRKE “THESSALONIKI 2015” U GRČKOJ

posted in: Vesti | 0

Goran-Antonijevic-na-postolju-trke-THESALONIKI-2015Biciklista BORCA Goran Antonijević, pobedio je drugi deo medjunarodne biciklističke trke “THESSALONIKI 2015” koja je održana u Grčkoj od 26-27.09.2015.godine.

Na poziv biciklističkog kluba VELOS-Botecia iz Soluna, biciklisti Borca učestvovali su na 4. medjunarodnoj biciklističkoj trci “THESSALONIKI 2015” koja je održana 26-27.09.2015.godine. Trka je vožena u dva dela. Prvog dana vožena je drumska trka u okolini Soluna u dužini od 134km. Na veoma zahtevnoj stazi Jovan zekavica osvojio je peto mesto, Stefan Stefanović dvanaesto, a Goran Antonijević dvadeset treće mesto. Trku je pobedio Rumunski internacionalac Eduard Grosu.

Drugog dana vožena je trka ulicama Soluna, 12 krugova po 4,5km. Biciklisti Borca trku su vozili taktički mudro i u sprintu grupe timskim radom uspeli da stvore najbolju poziciju za sprint Goranu Antonijeviću koji ostvaruje svoju prvu medjunarodnu pobedu. Pobeda je vrednija kada se zna da je odsprintao najboljeg Grčkog biciklistu Joanidis Nikloaja i najboljeg Rumunskog biciklistu Eduarda Grosua. Jovan Zekavica osvojio je peto mesto, a Stefan Stefanović svoj rezultat podredio je radu za Antonijevića.

Na ovoj trci nije nastupio Marko Danilović  koji  nastupa kao gost u kombinovanoj medunarodnoj ekipi na seriji trka u Kini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.