Nove tri medalje za bicikliste Borca na kupu Srbije u ciklo krosu

posted in: Vesti | 0

Na Kupu Srbije u ciklo krosu održanom u Novom Sadu u kategoriji poletaraca prvo mesto osvojio Boško Veličić, u kategoriji seniora drugo mesto osvojio Stefan Stefanović i u kategoriji kadeta Bogdan Milošević osvojio treće mesto.

U organizaciji biciklističkog kluba INVICTABIKE iz Novog Sada u nedelju 17.decembra, održana je nova trka za Kup Srbije u ciklo krosu. Trka je održana na Dunavskom keju kod Ribarskog ostrva u Novom Sadu. U kategoriji poletaraca, koji su vozili tri mala kruga ubedljivu pobedu ostvario je Boško Veličić. Ovo mu je bila poslednja trka u ovoj starosnoj kategoriji i na najbolji način prelazi u sledeću starosnu kategoriju- mlađi kadeti.

U kategoriji kadeta, koji su vozili šest velikih krugova, kadet Borca Bogdan Milošević vodio je veliku borbu za najviši plasman, ali na kraju je osvojio treće mesto. Drugi takmičar Borca Dimitrije Jeremić osvojio je šesto mesto.

U kategoriji seniora, koji su vozili osam velikih krugova, takmičar Borca Stefan Stefanović vodio je veliku borbu sa trenutno najboljim takmičarem u ovoj disciplini, Aleksandrom Romanom iz Beogradskog Partizana. S obzirom da je ovo Stefanu druga trka u ovoj biciklističkoj disciplini, pokazao je zadovoljavajuću tehniku i spremnost, ali nije mogao više od drugog mesta. Ovo je veliki podstrek da tokom zime nastavi trenažni proces u ovoj disciplini i da spreman dočeka Prvenstvo Srbije krajem januara iduće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.