OTVORENA BICIKLISTIČKA FOTO IZLOŽBA U DOMU KULTURE

posted in: Vesti | 0

Dragan-Dostanic-otvara-foto-izlozbu2U sredu 23.decembra 2015.godine otvorena je foto izložba u srednjem holu Doma kulture u Čačku povodom svih biciklističkih dogadjanja koja su se dogodila u Gradu Čačku tokom 2015.godine.

Biciklistički klub BORAC je u okviru projekta “ZAJEDNICI ZAJEDNO” koji finansira Naftna industrija Srbije bio nosilac i realizator projekta VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO. U okviru ovog projekta organizovane su tri biciklijade za gradjane Čačka, edukativni kamp za vršnjačke edukatore na Kablaru i postavljeno je osam parkirališta za bicikle.

Pored aktivnosti koje su realizovane kroz projekat VOZI BICIKL, ŽIVI ZDRAVO I KVALITETNO u Čačku je bilo i drugih biciklističkih dogadjanja od kojih ističemo održavanje dve čačanske kritične mase, Kupa Srbije u biciklizmu, Prvenstvo Srbije u brdskoj i kriterijumskoj vožnji, izgradnja i obeležavanje biciklističke staze na novom kružnom toku u ulici Bate Jankovića. Takodje nekoliko naših sugradjana imalo je tokom ove godine lepe medjunarodne biciklističke rekreativne vožnje koje su ovekovečene lepim i interesantnim fotografijama.

Foto izložba trajaće do 30.12.2015.godine, svi koji žele mogu je pogledati i sa preko 200 fotografija upoznati se sa najinteresantnijim biciklističkim dogadjanjima iz ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.