Proglašeni najbolji sportisti Čačka u 2021. godini (FOTO GALERIJA)

posted in: Vesti | 0

Danas je u sali Skupštine grada Čačka, u organizaciji Čačanskog sportskog saveza, upriličena dodela priznanja najboljim sportistima za 2021. godinu, koja se tradicionalno održava u okviru proslave Dana grada.

Najbolji sportisti Čačka za 2021. godinu su kao i prošle godine Stefan Joksić, član Karate kluba Borac i Ivana Ilić članica Atletskog kluba ČAAK.

Nagradu za najboljeg trenera poneli su Dragan Dukanac, trener Ivane Ilić i Čačanskog atletskog kluba (ČAAK) i Milan Laković iz Karate kluba Borac.

Najuspešnija ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji je Karate klub Borac, dok je u muškoj priznanje pripalo Biciklističkom klubu Borac.

Sportski radnik za 2021. godinu je Miloš Stevanić, dirrektor Sportskog centra “Mladost“.

Nagrada za životno delo pripala je legendarnom fudbaleru Borca Dušanu Radonjiću Ćuki.

Najbolji profesor fizičkog vaspitanja je Srđan Radenović iz OŠ “Milica Pavlović“.

Najuspešniji pionir je Aleksa Milosavljević iz AMK Čačak, a najuspešnija pionirka Sara Jojić iz Karate kluba Borac.

Najbolja kadetkinja u godini na izmaku bila je Sara Jovanović iz Karate kluba Borac, a najbolji kadet Đorđe Ćurčić iz Košarkaškog kluba Borac.

Najuspešnija juniorka je Đina Miletić iz Bokerskog kluba Borac, a najuspešniji junior Mihailo Marković iz Karate kluba Borac.

Za najbolju žensku ekipu mlađih kategorija proglašena je pionirska ekipa Ženskog košarkaškog kluba ČA Basket, a u muškoj konkutrenciji kadetska ekipa Košarkaškog kluba Borac, koja je prvak Srbije za 2021. godinu.

Najverniji ljubitelj sporta je Božidar MiloševićIvani Vukajlović uručeno je godišnje priznanje za afirmaciju sporta.

Nagrađeni su klubovi i osobe sa invaliditetom, a uručena su u specijalna priznanja za privrednike koji su pomogli čačanski sport.

Izvor: Morava info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.