Sunce ogrejalo titile u Bačkom Petrovcu

posted in: Stare vesti | 0

Vreme se, konačno, smilovalo biciklistima, pa su na Šampionatu Srbije u kategorijama mastersi i „biciklizam za sve“ na kružnoj stazi u Bačkom Petrovcu, trke održane po izuzetno lepom vremenu!

U kategoriji „biciklizam za sve“ slavio je Ognjen Stojanović (Elit, Novi Sad) ispred Mladena Mitrovića iz užičkog Ere i Milana Mićunovića iz Sombora.

Najuspešniji u kategoriji mastersa „A“ (do 39 godina) bili su Slobodan Radovanović iz Elita, Đorđe Mirčić (individualac iz Beograda) i Pavle Barać (Kojotes, Palić).

Siniša Živković iz niškog Železničara MBN pobedio je u kategoriji masters „B“ (do 49 godina) ispred Dragoslava Simića iz Partizana i Mileta Drakulića (individualac).

Miroslav Bata Uskoković (Partizan) osvojio je titulu u kategoriji masters „C“ (do 59 godina) ispred drugova iz kluba Miroslava Boćanina i Milana Mećanina! Crno beli su napunili postolje!

U kategoriji mastersa „D“ (preko 60 godina) pobedio je Mihajlo Vidaković (Vojvodina) ispred Ferenca Šibera iz Sombora.

U bodovanju za Dunavski kup pobedio je Slobodan Radovanović iz Elita ispred gosta iz Vinkovaca Bernarda Gajbuda i Miroslava Uskokovića iz Partizana.

Učestvovalo je 40 takmičara. U nedelju 6. juna voziće se  dve trke za Šampionat Srbije – hronometar za masterse i „biciklizam za sve“ i drumska trka za vozače do 13 godina. Domaćin je takođe Bački Petrovac, organizator novosadski Elit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.