U izboru najboljih sportista grada Čačka tri priznanja za biciklistički klub Borac

posted in: Vesti | 0

U organizaciji Čačanskog sportskog saveza u sredu 24.januara 2018.godine održana je svečanost povodom izbora najbolji sportista, sportskih kolektiva i sportskih radnika za 2017.godinu. Svečanost je održana u Hotelu Morava uz prisustvo velikog broja zvanica, sportista i sportskih radnika. Nagrade su uručivali članovi Upravnog odbora i članovi komisije za vrhunski sport Čačanskog sportskog saveza i Gradonačelnik Čačka Gospodin Milun Todorović.

U kategoriji najbolji pionir, priznanje najboljeg poneo je mladi biciklista Boško Veličić. On je u 2017.godini osvojio šampionsku titulu u vožnji na hronometar, bio je treći u Kupu Srbije, a osvojio je i drugo mesto u brdskoj i kriterijumskoj vožnji.

 

U kategoriji najbolji kadet, priznanje najboljeg poneo je Veljko Vučićević. On je u 2017.godini osvojio šampionsku titulu u vožnji na hronometar i nastupao je za kadetsku reprezentaciju Srbije.

U kategoriji najbolja ekipa mlađih kategorija, priznanje je ponela kadetska ekipa biciklističkog kluba Borac. Ekipa je osvojila drugo mesto ekipno na prvenstvu Srbije i treće mesto u Kupu Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.