Najbolji – Nemanja Dugalić, Stefan Stefanović, Marko Danilović

posted in: Stare vesti | 0

 

 U Nedelju 20.06.2010.godine održana je šesta trka za biciklističku ligu Srbije za mlađe kategorije u Kruševcu. Trka je održana ulicama centra Kruševca, gde je jedan krug bio dug 2,6km.

U svim kategorijama takmičari Borca i ekipa osvojili su prva mesta.

 U kategoriji mladjih kadeta, koji su vozili 18 krugova u ukupnoj dužini od 46,8km, pobedio je Nemanja Dugalić i sa ostalima članovima ekipe doprineo da i ekipa Borca bude prva. Posle ove trke Dugalić se nalazi na drugom mestu u generalnom plasmanu.

U kategoriji kadeta koji su vozili zajedno sa mlađim kadetima, pobedio je Stefan Stefanović, dok je ekipa Borca takođe bila prva. U generalnom plasmanu Stefanović je prvi kao i ekipa Borca.

 U kategoriji juniora, koji su vozili 30 krugova u ukupnoj dužini 78km, pobedio je Marko Danilović, kao i ekipa Borca. U finišu trke počela je da pada jaka kiša, tako da je sam cilj protekao u pravom potopu koji je bio na ulicama Kruševca. U generalnom plasmanu pojedinaca Danilović je prvi, kao i ekipa Borca.

 Narednog vikenda održava se Prvenstvo Srbije za sve kategorije u vožnji na hronometar i u drumskoj vožnji u Subotici, na kome se očekuje da mlađe kategorije Borca pokažu svoj primat u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.