Aleksa Radivojević i Ivana Ujfaluši šampioni Srbije do 13 godina

posted in: Stare vesti | 0

Aleksa Radivojević iz valjevskog kluba Boba i Ivana Ujfaluši iz novosadskog Dubla osvojili su šampionske titule na Prvenstvu Srbije u drumskoj vožnji u Bačkom Petrovcu u kategoriji do 13 godina. Organizator je bio klub Elit a u svim trkama startovalo je 37 biciklista i biciklistkinja.


Najbolji u kategoriji amatera u vožnji na hronometar na Šampionatu Srbije bio je Miloš Bukvić i Orlovca, dok su u masters kategorijama pobedili Aleksandar Mirković iz Fanatika, Dragoslav Simić iz Partizana, Zoran Pavlović iz Metalca i Mihajlo Vidaković iz Vojvodine.
Dragoslav Simić je i apsolutni pobednik u bodovanju osme trke Dunavskog kupa, dok je u devetoj trci ovog masovnog takmičenja rekreativaca, voženoj po podne, slavio Aleksanadar Mirković iz Fantika. U trci Malog Dunavskog kupa najbolji je bio Aleksa Radivojević iz valjevskog Bobe.
Plasmani, Šampionat Srbije, drumska vožnja, do 13 godina – dečaci: 1. Aleksa Radivojević (Boba, Valjevo), 2. Miroslv Tordoč (Dubl, Novi Sad), 3. Denis Francisti (Velo).
Devojčice: 1. Ivana Ujfaluši (Dubl), 2. Mišela Grnja (Velo), 3. Mihaela Neletova (Dubl) itd.
Šampionat Srbije na hronometar – amateri („biciklizam za sve“): 1. Miloš Bukvić (Orlovac), 2. Vladan Mitrović (Era, Užice), 3. Janis Papageorgiju (Partizan).
Mastersi, do 39 godina: 1. Aleksandar Mirković (Fanatik), 2. Đorđe Mirčić (individualac), 3. Dimitrije Dolga (Elit).
Do 49 godina: 1. Dragoslav Simić (Partizan), 2. Siniša Živković (Železničar MBN), 3. Dejan Subakov (Elit).
Do 59 godina: Zoran Pavlović (Metalac), 2. Aleksandar Markov (Elit), 3. Milan Mećanin (Partizan).
Preko 60 godina: 1. Mihajlo Vidaković (Vojvodina), 2. Ferenc Šiber (Sombor).
Osma trka Dunavskog kupa: 1. Dragoslav Simić (Partizan), 2. Aleksandar Mirković (Fanatik), 3. Đorđe Mirčić (individualac).
Deveta trka Dunavskog kupa: 1. Aleksandar Mirković (Fanatik), 2. Dimitrije Dolga (Elit), 3. Zoran Pavlović (Metalac, Kraljevo).
Mali Dunavski kup: 1. Aleksa Radivojević (Boba), 2. Šimun Džajlo, 3. Zvonimir Zadro (obojica Sokol Cestorad, Vinkovci).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.