APEL ZA POMOĆ MIĆI BRKOVIĆU ZA SANACIJU IZGORELOG STANA

posted in: Vesti | 0

Poštovani,

u velikom požaru koji je izbio u subotu 21.11.2015.godine u večernjim satima izgoreo je porodični stan jednom od najboljih sportista Čačka svih vremena Mići Brkoviću. Uzrok požara najverovatnije je ne ispravna električna instalacija u stambenoj zgradi u kojoj živi. Sa njim u stanu živi supruga i dva sina i na svu sreću svi su bezbedno evakuisani.

Mićo Brković je jedna od legendi srpskog biciklističkog sporta, dvostruki učesnik Olimpiskih igara, šestostruki najbolji sportista Grada Čačka. Poznat kao veoma veliki borac, pošten i skroman sportista i čovek. Po završetku svoje sportske karijere jedno vreme je bio angažovan u Biciklističkom savezu Srbije, a trenutno je zaposlen u Sportskom centru “Mladost” iz Čačka na odredjeno vreme. Kao vrhunskom sportisti Grada Čačka dodeljena mu je kuća na korišćenje, ali nikada se nije u nju uselio, zbog administrativnih problema koje grad ne može da reši već 15 godina. Uz pomoć roditelja kupuje stan pre 10 godina, koji je na žalost sada izgoreo.

Obraćamo se svim ljudima dobre volje, sportskim i biciklističkim radnicima, ustanovama, preduzećima, Državnim insitucijama…da pomognu Mići Brkoviću i njegovoj porodici da u što kraćem roku sanira štetu i što pre udju u svoj stan i bezbolnije prevazidju problem u kome su se našli.

Novčanu pomoć možete uplatiti na tekući račun Miće Brkovića

265-0000000658115-97.

Unapred zahvalni na pomoći i solidarnosti, srdačno Vas pozdravljamo.

Za Biciklistički klub BORAC

Predsednik
dr Vladimir Milošević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.