“BICIKLIJADA 2013”, NAJBOLJI OMLADINSKI PROJEKAT U MORAVIČKOM OKRUGU

posted in: Vesti | 0

 

ČAČAK, 18. novembar (Info centar)
– Projekat “Biciklom do zdravlja – Biciklijada 2013” neformalne grupe “Biciklom do zdravlja” proglašen je za najbolji omladinski projekat u Moravačkom okrugu kao deo akcije “Mladi su zakon” koju sprovodi Ministarstvo omladine i sporta Srbije u saradnji sa Resurs centrom “FORCA” iz Požege. Ovaj projekat biće prdložen i za najbolji omladinski projekat u Srbiju u ovoj godini.
Neformalna omladinska grupa “Biciklom do zdravlja”, koju uglavnom čine bivši takmičari Biciklističkog kluba Borac iz Čačka, u okviru programa “Mladi su zakon” organizovala je čačansku “Biciklijadu” u septembru na na relaciji Čačak-Koštunići i okupila je preko 150 učesnika. Namera organizatora bila je da promoviše zdrave stilove života i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. Manifestacija je bila prijavljena kod Policijske uprave u Čačku, imala je obezbeđenu policijsku i medicinsku pratnju, svi učesnici su evidentirani, a u Koštunićima je organizovan prigodan program.

Suorganizatori nju bili Biciklistički klub Borac i Kulturni centar LIFT, a koordinator programa bio je Ivan Rvović, bivši takmičar čačanskog Borca.
U okviru programa MLADI SU ZAKON koga sprovodi Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije u saradnji sa resurs centrom FORCA iz Požege, u 2013.godini, za najbolji omladinski projekat u Moravičkom okrugu proglašen je projekat neformalne omladinske grupe “Biciklom do zdravlja”- “BICIKLIJADA 2013”. Ovaj projekat biće nominovan za najbolji omladinski projekat u Republici Srbiji u 2013.godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.