Biciklijada povodom Svetskog dana bez automobila

posted in: Vesti | 0

U petak 22. septembra Unija mladih Čačak u Saradnji sa Gradom Čačkom organizovaće biciklijadu ulicama grada povodom obeležavanja Svetskog dana bez automobila.

Program biciklijade:
16:40 – 17:00 – okupljanje na gradskom trgu
17:00 – 17:30 – vožnja ulicama grada u dužini od 6,5 km sledećom rutom – Gradski trg, Župana Stracimira, Cara Dušana, Kralja Petra Prvog, Veselina Milikića, Pigova, Vojvode Stepe, Vladike Nikolaja, Omladinska, Bulevar Vuka Karadžića, Stevana Prvovenčanog, Obilićeva, Cara Lazara, Devet Jugovića, Kuželjeva, Gradski trg.


Posle vožnje na trgu je planiran prigodan program. Biće organizovana puž trka a pripremljene su i simbolične nagrade za najstarijeg i najmlađeg učesnika. Za sve učesnike biciklijade obezbeđeno je osveženje i okrepljenje.
Učesnici biciklijade su u obavezi da poštuju saobraćajne propise i da voze desnom stranom puta. Za regulisanje saobraćaja i sprovođenje mera bezbednosti zaduženi su saobraćajna policija i redari na biciklama i njihova uputstva se moraju poštovati.
Ogranizator se zahvaljuje svima koji pomažu ogranizaciju ove manifestacije a to su: Saobraćajna policija u Čačku, Služba Hitne pomoći Doma zdravlja u Čačku, Biciklistički klub Borac, redari i volonteri i mnogi drugi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.