BICIKLIJADA U OKVIRU SPORTSKOG IZAZOVA

posted in: Vesti | 0

Olimpijski komitet Srbije i grad Čačak u saradnji sa Čačanskim sportskim savezom organizuju ”Sportski izazov 2018”. Projekat je okrenut ka zdravom načinu života kroz vežbe i sportska dešavanja za sve generacije.

Olimpijski komitet Srbije je doneo odluku da se u nedelju 23.septembra u okviru projekta Sportski izazov nadmeću gradovi Čačak i Kraljevo. Što se našeg grada tiče takmičenje će se u intervalu od 12 do 15 časova održati na Gradskom trgu. Manifestacija ima i takmičarski karakter i bilo bi dobro da svi damo maksimalan doprinos afirmaciji i pobedi našeg grada u duelu sa komšijama iz Kraljeva.

U okviru ove manifestacije, Biciklistički klub BORAC organizovaće BICIKLIJADU.
Skup i verifikacija učesnika biće na Gradskom trgu od 12,00-13,00 sati. Polazak karavana predviđen je za 13,00 sati . Trasa BICIKLIJADE ići će ulicama Župana Stracimira-Gospodar Jovanovom-Vojvode Stepe-Vladike Nikolaja Velimirovića-Miroljuba Matijevića-Bulevarom Vuka Karadžića-Nemanjinom-Dragiše Mišovića-Devet Jugovića-Kuželjevom, sa ciljem na Gradskom trgu. Za bezbednu vožnju obezbeđena je policijska i medicinska pratnja, kao i servisna služba za otklanjanje kvarova na biciklama.

Pozivamo sve građane Čačka, svih uzrasnih dobi da se priključe ovoj manifestaciji, da se svojim biciklom bezbedno provozaju ulicama Čačka, pokažu svoj sportski duh i daju doprinos da Čačak pobedi komšije iz Kraljeva u SPORTSKOM IZAZOVU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.