Biciklisti Borca na prijemu kod gradonačelnika Čačka

posted in: Vesti | 0

Gradonačelnik Čačka gospodin Milun Todorović organizovao prijem za uspešne sportiste Grada Čačka koji su postigli zapažene rezultate na prvenstvima Srbije i na medjunarodnim takmičenjima u prvoj polovini ove godine, medju kojima su bili i biciklisti Borca. Prijem je održan u četvrtak 5.jula u sali Gradskog veća.

Kako je Gradonačelnik bio sprečen da prisustvuje prijemu, prisutne su pozdravili i čestitali sportistima na postignutim rezultatima, zamenica Gradonačelnika gospođica Milica Dačić, pomoćnik Gradonačelnika za društvene delatnosti i predsednik komisije za sport gospodin Vladan Milić i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu gospodin Nemanja Trnavac. Posle pozdravnih reči i čestitki predstavnika gradskog rukovodstva, predstavnici klubova i sportisti su predstavili sebe i postignute rezultate.

Od prisutnih atletičara, kajakaša, motorciklista, paraglajdera, paratrijatlonaca, sportista sa invaliditetom, ubedljivo najviše je bilo predstavnika biciklističkog kluba Borac. Biciklisti su se pohvalili titulama šampiona Srbije u ekipnoj konkurenciji u kategoriji seniora i juniora, kao i medaljama u pojedinačnoj konkurenciji.

Prijemu su prisustvovali seniori Marko Danilović i Stefan Stefanović, dok je Jovan Rajković bio sprečen da dođe, juniori Veljko Vučićević, Dimitrije Jeremić i Stefan Sretenović, sprečen da prisustvuje bio je Bogdan Milošević, poletarac Matija Peković, generalni sekretar kluba Ivan Rvović i sportski direktor kluba Dragan Dostanić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.