BSS organizovao mini pripreme za Prvenstvo Balkana

posted in: Stare vesti | 0

Biciklistički savez Srbije organizovao je mini pripreme za juniorski Šampionat Balkana, trku „Trofej Beograda – Velika nagrada Agrobanke“ koja će se održati 28. i 29. avgusta u Beogradu.

U staroj bazi u hotelu na Čarapićevom brestu ispod Avale, trener Nikola Jakovljević kome je asistirao Aleksandar Janošević, radio je dva dana sa mladim biciklistima Urošem Jovanovićem i Milošem Mitićem (Šumadija, Aranđelovac), Lazarom Erićem (Metalac, Kraljevo), Markom Danilovićem (Borac), Đorđem Stevanovićem i Markom Bogdanovićem (Železničar MBN) i Stefanom Ivkovićem (Crvena zvezda).

– Cilj je bio da naši mladi biciklisti upoznaju stazu na kojoj će se voziti Šampionat Balkana.- kaže generalni sekretar BSS Petar Rokvić koji je prvog dana obišao reprezentativce.- Hronometar će se voziti na stazi u Surčinu 28. avgusta a drumska trka na stazi oko Avale 29. avgusta.

Organizator „Trofeja Beograda – Velika nagrada Agrobanke“ je Biciklistički savez Beograda i zahvaljujući agilnom predsedniku BSB Nebojši Popovu, spasena je jedna trka za Šampionat Balkana, jer se za ovu godinu ni jedna zemlja nije prijavila za organizaciju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.