Čačani sa “Auto Čačkom” voze ka Riju

posted in: Vesti | 0

ČAČAK, 8. mart (Info centar)

– Milenko Kostić, vlasnik renomirane kuće “Auto Čačak”, primio je delegaciju Biciklističkog kluba Borac u kojoj su bili predsednik dr Vladimir Milošević i generalni sekretar Dragan Dostanić.
Tom prilikom Milenku Kostiću je uručena fotografija biciklista Borca u opremi sa znakom “Škoda” koji će krasiti prostorije firme, uvoznika ovih automobila…
Dr Milošević se zahvalio Milenku Kostiću na izuzetnoj pomoći koju “Auto Čačak” pruža biciklistima Borca. Istakao je da čačanski biciklisti u novu sezonu ulaze se velikim ambicijama, a cilj je da u narednoj godini neko od biciklista Borca ispuni olimpijsku normu za Rio 2018. i najbiciklističkiji grad u Srbiji dobije novog olimpijca u ovom sportu, koji će krenuti putem legendarnog Miće Brkovića.


– Upravo završene pripreme i prva testiranja pokazuju da smo na pravom putu – naglasio je dr Milopević.- U sastavu reprezentacije Srbije na prvim trkama ove sezone u Istri biće biciklisti Borca Marko Danilović, Jovan Zekavica i Stefan Stefanović, dok je Goran Antonijević prva rezerva. U stručnom štabu selektora Radomira Pavlovića je trener čačanskog Borca nekadašnji istaknuti reprezentativac Predrag Prokić.
Reprezentacija Srbije startovaće u nedelju 9. marta na trci kategorije 1.2 „Trofej Poreča“ a od 13. do 16. marta na etapnoj trci kategorije 2.2 „Istarsko proleće“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.