Delegacija BSB u Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda

posted in: Vesti | 0

BEOGRAD, 24. januar (Info centar)

– Na poziv Slavka Gaka sekretara za sport i omladinu Beograda i pomoćnika sekretara Vuka Blečića, delegacija Biciklističkog saveza Beograda posetila je Sekretarijat za sport i omladinu Beograda.
U delegaciji su bili predsednik BS Beograda Nebojša Popov i generalni sekretar Ranko Marić.
– Sekretarijat za sport i omladinu je naša druga kuća i sekeretar Slavko Gak i sam vrhunski sportista odlično oseća probleme i šta muči sportske organizacije, ali ima i mnogo razumavanja i želje da pomogne. U vrlo konstruktivnom razgovoru obavestili smo Slavka Gaka o nekoliko veoma važnih akcija koje nas očekuju u ovoj godini, koja je po svemu izuzetna jer ćemo proslaviti 130 godina biciklizma u našem gradu, pošto je Prvo srpsko velisopedsko društvo osnovano 1884. u Beogradu na incijativu dr Đorđa Nešića.
Proslava ovog izuzetnog jubileja u okvirima celokupnog srpskog sporta planirana je 24. maja i Sekretarijat za sport i omladinu će pomoći njeno održavanje. BS Beograda će 6. juna organizovati i tradicionalnu međuanarodnu trku juniora koja je stekla izuzetan ugled u regionu i koja je deo programa BSS koji podržava Sekretarijat za sport i omladinu Beograda…
– Razgovarali smo i o mogućnostima da Beograd u dogledno vreme dobije poligon za be – em – iks, olimpijsku disciplinu koja postaje sve popularnija – dodao je Popov.- BS Beograda ima veoma razvijen sistem rada sa mladima i zamolili smo za pomoć u organizaciji trka na Ušću koje je idealno za takmičenja najmlađih bez koji nema ni budućnosti biciklizma. Gradski sekretarijat za sport i omladinu je je spreman da podrži sve interesantne projekte za grad i siguran sam da ćemo imati šta da im ponudimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.