Devedžić najbolji mlađi kadet, Mitić sa novim bodovima za kadete u Ligi Srbije u Šidu

posted in: Stare vesti | 0

Darko Devedžić, mlađi kadet kraljevačkog Metalca osvojio je prvo mesto u domaćoj konkurenciji u trci „Ulicama Save Šumanović“ u Šidu za Ligu Srbije u drumskom biciklizmu prešavši stazu od 16 kilometra za 50,37 minuta. U istom vremenu trku su završili Nervin Mavrić (Novi Pazar) i Dario Nimčević (Spartak, Subotica) i osvojili drugo i treće mesto u bodovanju domaćih vozača za ligu. Prva dva mesta, inače, su osvojili gosti iz vinkovačkog kluba Sokol Cestorad Josip Klarić (46,15 minuta) i Bruno Kristić (46,20).

U trci kadeta na 44 km, najviše bodova od domaćih vozača osvojio je Aleksandar Mitić iz Partizana koji je stazu prošao za 1:10,27 časova, i bio brži od druga iz klba Luke Kotura i Stefana Filipovića iz Metalca koji su zabeležili isto vreme kao Mitić. Pobedio je trio iz Sokol Cestorada Bruno Maltar 1:07,25, drugi je bio Filip Čengić 1:07,36, dok je treći Luka Jovanović 1:10,27 časova.

U trci mastersa slavio je Dejan Dolašević (Partizan) koji je stazu od 44 km prošao 1:02,53, ispred druga iz kluba Dragoslava Simića 1:03,47 i Slobodana Radovanovića  iz Eliuta (u vremenu Simića). Trku je odlično organizovao klub Šid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.