Ertićeva druga juniorka u Rotselaru

posted in: Vesti | 0

ROTSELAR, 1. april (Info centar)

– Jelena Erić, biciklistkinja CCN Metalca sjajno je vozila trku u Rotselaru u Belgiji i u konkurenciji oko 20 juniorki, koje su startovale sa kadetima, zauzela drugo mesto dok je u apsolutnoj konkurenciji sa dečacima ukupno 24!
– Ovo je dobra priprema za najjaču trku za juniorke u svetu u kategoriji 2.1 “Enerdžgi vaht” u Holandiji od 9. do 12. aprila i na njoj će startovati i Milica Rakić iz BK Novi Sad i Violeta Trifković iz Jednote – kaže Radiša Čubrić, šef stručnog štaba CCN Metalca…– Program u Belgiji i Holandiji finansira CCN Metalac, a upravo je Jelena Erić dobrim rezultatima prošle godine doprinela da Srija dobije čak četiri mesta na letnjim Olimpijskim igrama mladih u Nankingu. Pomažu nam članovi porodice Van Mehelen koji izuzetno vole biciklizam i domaćini su Jeleni Erić u Belgiji.
Čubrić je istakao da će učešće srpskih mladih biciklistiknja na “Enerdži vaht” trci pomoći i OK Srbije. Na trci u belgiji pre nedelju dana u konkurenciji elita, Jelena Erić je bila 51. i ukupno treća juniorka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.