Gajičić pozvao na pripreme kadete i juniore

posted in: Rezultati | 0

Selektor Srbije za mlađe kategorije Saša Gajičić, nekadašnji profesionalac, pozvao je na pripreme grupu kadeta i juniora.
U kadetskom uzrastu u hotelu Dom u beogradu okupiće se od 5. do 7. aprila Miloš Borisavljević i Stefan Filipović (obojica Metalac), Stefan Stefanović i Luka Samardžić (obojica Borac, Čačak), Aleksandar Mitić (Partizan), Džejlan Hukić (Novi Pazar) i Miloš Kostov (Železničar MBN). Juniori će biti u kampu od 7. do 10. aprila, a spisak od osam vozača Gajičić će saopštiti posle trke „Otvaranje sezone“ u nedelju 4. aprila.

– Sa kadetima planiramo dve test trke od po pet kilometra, jednu na usponu na Avalu, drugu na Obrenovačkom putu – kaže Gajičić. – Takođe, simularićemo i trku sa deonicama različitog intenziteta. Juniori će imati sličani program sa testiranjem i dve simulcije trke sa slabim, srednjim i jačim intenzitetom…
Biciklistički savez Srbije organizovao je minulog vikenda i dva zajednička treninga, koje je vodio Nikola Jakovljević, mladi beogradski stručnjak:
– Radili smo na stazi na putu Surčin – Galovica i drugog dana na stazi Beograd – Ralja – Beograd, stim što su mlađi biciklist okrenuli kod Šuplje stene – kaže Nikola Jakovljević- – Bilo je oko 20 učesnika, mislim da je BSS povukao pravi potez i da slične zajedničpke treninge, na koje pozivamo sve bicikliste, valja organizvati i ubuduće, kad god se nađe slobodan termin. U većoj grupi i pod stručnim nadzorom se bolje radi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.