JOVAN ZEKAVICA POBEDNIK OTVORENOG PRVENSTVA BOSNE I HERCEGOVINE

posted in: Vesti | 0

Član seniorske ekipe biciklističkog kluba Jovan Zekavica ostvario pobedu na Otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine, održanog u subotu 25.oktobra 2014.godine u Zenici.

Biciklistička sezona u Srbiji završena je 19.oktobra, ali na poziv Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, kombinovana ekipa biciklističkog kluba Borac učestvovala je na Otvorenom prvenstvu Bosne i Hercegovine, koje je održano 25.oktobra 2014.godine u Zenici. Na kružnoj stazi ulicama Zenice, gde je jedan krug iznosio 4km, a vozilo se 20 krugova, biciklisti Borca pokazali su svoju dominacija u ovom regionu. U vodećoj grupi od četiri takmičara nalazili su se Jovan Zekavica i Stefan Stefanović, koji su rutinski trku priveli kraju u kojoj Zekavica osvaja prvo mesto ispred takmičara Metalca iz Kraljeva Miloša Borisavljevića. Stefan Stefanović osvaja treće mesto, a Goran Antonijević odsprintavši glavnu grupu osvaja peto mesto. U glavnoj grupi nalazio se i najbolji Borčev junior Nikola Tripković, koji je u juniorskoj konkurenciji osvojio treće mesto.

Ovo je definitivno zadnja trka u ovoj sezoni. Pred članovima biciklističkog kluba BORAC je krataka pauza i odmor, a od 10.novembra kreću pripreme za novu sezonu, od koje se očekuju još bolji rezultati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.