Juniori u Baru sakupljaju kilometre

posted in: Rezultati | 0
SELEKTOR JAKOVLJEVIĆ DESNO SA MLADIM VOZAČIMA

Biciklistički savez Srbije, organizvaće od 5. do 13. februara pripreme juniorske selekcije u Baru. Predsednik Stručnog saveta BSS Radomir Pavlović, profesor, selektor kadeta Nikola Jakovljević i trener aranđelovačke Šumadije Marko Nikićijević, odlučili su da na pripremama budu takmičari u drumskom biciklizmu Filip Pavlović i Miloš Angeleski (Partizan), Stefan Ivković (Crvena zvezda), Miloš Stojanović i Lazar Erić (Metalac, Kraljevo), Aleksa Veličković i Uroš Jovanović (Šumadija, Aranđelovac) i Đorđe Stevanović (Železničar MBN, Niš), kao i dva mlada vozača u planinskom biciklizmu iz kragujevačkog Radničkog Mirko Skandarski i Aleksandar Cvetković.
Iz Čačanskog Borca na pripremama su Lazar Jovanović i Marko Danilović u satavu Reprezentacije, a o trošku kluba biće prisutni i Srđan Filipović i Đorđe Zekavica.

– Sve će biti podređeno vožnji, da iskoristimo svaki lep dan i sakupimo što više kilometara – kaže Nikola Jakoveević koji će biti na pripremama sa Markom Nikićijevićem. – Naravno, ujutro je obavezno i trčanje. Imamo dobre, mlade, bicikliste, od ove generacije očekujemo da nas obraduje u ovoj sezoni…

Vozne karte za mlade srpske bicikliste Bicklistički savez Srbije dobio je sponzorskim ugovorom sa Železnicama Srbije. Pripremama mogu da se priključe i klubovi o svom trošku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.