Kraljevčani na čelu trening trke

posted in: Vesti | 0

KRALjEVO, 16. mart (Info ventar)
– Blizu 50 biciklista iz CCN Metalca, Kragujevca, čačanskog Borca, niškog Železničara MBN, Partizana, Novog Pazara… okupilo se na trening trci “Otvaranje sezone” u organizaciji kraljevačkog CCN Metalca na zahtevnoj stazi od oko 100 km od Ružica Brda na starom putu za Čačak, preko Kaone, Guče, Jelice i Čačka ponovo do Ružica Brda.
– Napravili smo odličan trening sa veoma dobrim prosekom 40 km na čas i bez ikakvih problema završili trku. Zahvalio bih se za dobro obezbeđenju na motoru Peri Stojanoviću bivšem biciklisti kao i ostalim biciklističkim radnicima iz klubova Partizan, Železničar, Ciklomanije iz Kragujevca, Trnave iz Novog Pazara i Borca kao i malobrojnim veteranima koji su došli da uveličaju druženje i učine trku još interesantnijom – kaže Radiša Čubrić šef struke u CCN Metalcu. Dominirali su vozači CCN Metalca Miladinović, Čukić i Rajović, ali po obroncima brda Kaone i Jelice stalno sa njima su bili vozači Partizana Ambruš i Ćatović, da bi se kasnije pridružili u borbu za visoke pozicije i vozači iz Železničara MBN i Borca !…
Čubrić je po završtku dobio i informaciju iz Belgije gde je na jakoj juniorskoj trci startovala talentovana biciklstikinja CCN Metalca Jelena Erić:
– Solidno je počela belgijsko – holandsku turneju koja će trajati skoro mesec dana – obavestio je Čubrić.- U belgijskom gradu Koksijede u kružnoj trci na 40 km u konkureniji 78 juniorki zauzela 15. mesto i zadovoljna je, obzirom, kako mi je rekla, da je stigla u posledi čast na start. Ispored glavne grupe bilo je deset takmičarki u begu. Na ovim trkama voziće u dresu CCN Metalca i pokušavamo da sprovedemo na najedekvatniji način logistiku odlaženja na trke jer je trenutno, bukvalno – sama. “Juri” sponzora koji će da joj pomogne za troškove na trkama koje su od izuzetnog značaja za dalji tok sezone!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.