Osam juniora na listi Saše Gajičića

posted in: Rezultati | 0

Selektor za mlađe kategorija Saša Gajičić, naš nekadašnji najbolji profesionalac, odredio je osam juniora za pripreme koje će se održati od 7. od 10. aprila. Baza će biti hotel Dom, a treninzi će se odvijati na drumovima u okolini Beograda!

– Planiramo testiranje dva puta po pet kilometra, potom i dve simulacije trke u četvrtak i subotu – kaće Gajičić. – Iza takmičara su već i prve trke, vozili su u Kovilju za Ligu Srbije i treninzi će biti intenzivni…

Na pripreme su pozvani Filip Pavlović (Partizan), Stefan Ivković (Crvena zvezda), Miloš Stojanović (Metalac), Aleksa Veličković i Uroš Jovanović (obojica Šumadija, Aranđelovac), Lazar Jovanović i Marko Danilović (Borac) i Đorđe Stevanović (Železničar MBN, Niš). Juniori će se okupiti u hotelu u sredu u 11,30 časova.

Kadeti će se pripremati, takođe u Beogradu u hotelu Dom od 5. do 7. aprila. Na listi su Miloš Borisavljević i Stefan Filipović (obojica Metalac), Stefan Stefanović i Luka Samardžić (obojica Borac, Čačak), Aleksandar Mitić (Partizan), Džejlan Hukić (Novi Pazar) i Miloš Kostov (Železničar MBN).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.