Pavlović i Prokić u subotu u Čačku, Kraljevu i Kragujevcu

posted in: Vesti | 0

BEOGRAD, 9. januar (Info centar.
– Radomir Pavlović, profesor, selektor reprezentacije Srbije u drumskom biciklizmu i trener Predrag Prokić, nakadašnji profesionalac, sada šef “struke” u čačanskom Borcu, poseteće u subotu 11. januara klubove u Čačku, Kraljevu i Kragujevcu, testirati vozače i razgovarati sa trenerima i rukovodstvom o novoj sezoni.
– Već smo obišli dosta klubova i Vojvodini i Beogradu i testirali, pre svega mlade bicikliste, ali i dosta članova seniorskih pogona – kaže Radomir Pavlović.- Želimo da “snimimo” kakvo je stanje na terenu, na koga možemo da računamo u takmičarskom pogledu, ali i da sa trenerima analiziramo programe klubova, ponudimo koristan savet i sugestiju, ali i dobijemo podatke koji će Stručnoj komisiji BS Srbije, a i nama, selektorima, pomoći da uradimo što kvalitetniji program i nacionalni kalendar i usaglasimo ga i sa potrebama biciklističkih kolektiva…
Pavlović i Prokić posetiće u Čačku Borac, u Kragujevcu Radnički i Ciklomaniju i u Kraljevu CCN Metalac. U Borcu je planirano testiranje od 8 do 11 časova, u Kragujevcu od 12 do 14 časova u Radničkom i od 14 do 15 časova u Ciklomaniji, dok će u Kraljevu u CCN Metalcu testiranje biti od 16 do 19 časova. Klubovi su dužni da obezbede prostoriju i bicikliste (sa opremom) za koje smatraju da bi bilo dobro da se testiraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.