POBEDA BORISLAVA SIMONOVIĆA I JUNIORSKE EKIPE BORCA

posted in: Stare vesti | 0
[note color=”#FFCC00″]

U Nedelju 21.08.2011.godine u organizaciji Biciklističkog kluba BORAC i Biciklističkog saveza Srbije održana je trka za Biciklističku ligu Srbije za mladje kategorije. Vozilo se na kružnoj stazi u selima Trbušani i Prijevor, s startom i ciljem na regionalnom putu Čačak-Pranjani, kod kafane KOD VLADA. Dužina jednog kruga bila je 8km. Vozilo se po veoma velikoj vrućini i takmičenje je proteklo u najboljem redu, najviše zahvaljujući Policijskoj upravi u Čačku koja je stazu perfektno obezbedila…

U kategoriji kadeta koji su vozili 7 krugova, ubedljivu pobedu ostvario je Borislav Simonović, član Borca, ispred takmičara Beogradskog Partizana Aleksandra Mitića i Milana Bogdanovića iz Železničara-Niš. Ekipa Borca bila je treća.

U Kategoriji mladjih kadeta , koji su vozili 4 kruga, pobedio je Dario Nimčević, Spartak-Subotica ispred Milana Rulića, Boba-Valjevo i Igora Čipkara, Šid-Šid. Njbolji mladi čačanin bio je Aleksandar Petrović na 14 mestu kome je ovo bila prva trka.

Juniori su vozili 11 krugova, dvostruku pobedu ostvarili su takmičari Arandjelovačke Šumadije, Aleksa Veličković i Uroš Jovanović. Od Borčevih vozača Stefan Stefanović osvojio je peto, a Marko Danilović šesto mesto. Ekipa Borca osvojila je prvo mesto.

Seniori su vozili isto kao i juniori 11 krugova, ali njihova trka se nije bodovala za Ligu, jer je Borac već organizovao seniorsku Ligu kroz trku Beograd-Čačak. Pobedio je Gabor Kasa, Spartak – Subotica ispred Esada Hasanovića i Nebojše Jovanovića, Partizan-Beograd.

[/note]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.